torsdag 6 januari 2011

Positivt!

Måste ju säga att år 2011 kan ju inte börja bättre än vad det gjort!
Det här är helt otroligt och jag hoppas denna tur håller i sig hela året!

I tisdags runt lunch satt jag mig vid datorn, fick för mig att kika in arbetsförmedlingen och se om det fanns nå jobb att söka för det var en evighet sen jag sökte något.
Hittade inget speciellt, och i vanliga fall brukar jag typ bara söka samma eller liknande jobb.
Brukar aldrig kika in på "säljar jobb" för jag är ingen som försöker muta på människor olika tabletter, tidningar, kalsonger trosor osv. Det skulle inte vara något jobb för mig, för sånna saker tackar jag jämt själv nej till eftersom jag inte tror på produkten!
Men nu, nu hittade jag att jobb där dom sökte en heltidstjänst på ett företag som heter mySafety.
Det är ett sorts spärrföretag där man kan t ex få sina kort spärrade om man t ex har tappat plånboken eller har blivit bestulen om man nur har deras tjänst. Man behöver då inte ringa runt till olika banker osv.
Om man t ex tappar sina nycklar och har deras tjänst så kommer dom oftast tillrätta med då det sitter en speciell bricka med id-nummer på nycklarna.
Sånna tjänster har företaget.

Iaf så bestämde jag mig för att söka jobbet. Bättre än inget iaf!
Jag skickar iväg ansökan, går på toa, hinner komma ut från toan och så ringer min telefon.
Det är dom!!!
Snacka om att jag blev paff, för vadå, det tog typ 7minuter från att jag skickat iväg den!
Dom tyckte min ansökan såg superbra ut, var väldigt intresserade av mig och ville gärna att jag skulle komma på intervju redan dagen efter, alltså igår.
Jag skulle då få träffa hans kollega och han önskade mig lycka till och hoppades att vi skulle ses i framtiden.

Igår kl.11,00 var det dags för intervju. Träffade en kille och hela intervjun var väldigt lättsam, jag var inte ett dugg nervös och vi pratade som om vi träffats flera gånger.
Han hade ett speciellt "intervju papper" med frågor. Och han går väl igenom typ en tredjedel av dom och sen vänder han på pappret och börjar gå igenom lön och arbetstider för mig.
Han var väldigt nöjd och tyckte jag verkar passa super bra.
Han gick inte igenom nå mer frågor utan säger att hans andra kollega, som ringde mig igår, kommer att ringa mig på eftermiddagen och med 99% säkerhet skulle jag få jobbet!

Timmarna går, jag börjar jobba på mitt vanliga jobb, och tillslut pratar jag med han i telefonen.
Och vet ni vad han sa?
- Min kollega var jätte nöjd med dig och tycke att du passar jätte bra för det här jobbet. Vi vill jätte gärna att du ska börja hos oss!!
Tror ni jag vart glad eller? haha! Kan man ha sånt flyt som jag eller?

Dom ville att jag ska börja så snabbt som möjligt så redan på måndag ska jag dit på kurs :)

Så nu har jag ett heltidsjobb med tillsvidare anställning, det är dagtid, det är måndag-fredags jobb och det är mycket bättre lön än vad jag har nu!

Det enda negativa med det hela är ju att Tuva kommer få gå långa dagar på förskolan, men vi är väl inte de enda i världen som har barn på förskola och jobbar heltid?
Det gör ju var och varannan människa!
Och hon trivs ju så bra där och har gått där ett tag så det ska nog inte vara några problem :)2 kommentarer:

 1. Grattis!!!! Men guuud så roligt, och verkligen..vilket flyt du hade!
  Nästan så man blir lite avis ;)

  Det blir nog inga problem att ha henne heltid på förskolan, ngn dag då och då kanske ni kan få hjälp av mor & far-föräldrar lr andra släktingar/vänner att hämta så blir inte vaaarje dag så lång. Men de är så duktiga på förskolor nu för tiden så barnen har det superbra där!

  Grattis igen, och gud så roligt! Vilken tur du hade..lr inte tur, det var ju just dig de fastnade för :)

  Kram Michaela

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket :) Ja precis, vi har redan fått förslag på att folk kan hämta henne någon/några dagar i veckan så hon slipper gå långa dagar jämt :)

  SvaraRadera