söndag 22 februari 2009Hade ju en blogg på blogg.se men höll på att bli tokig på den, så jävla kass. Såg förjävlig ut och om man skulle lägga in en bild var det ju pinsamt fult. Så det fick bli att skaffa en ny blogg ist :) Har varit ledig i helgen men har vart fullt upp för det, hinner aldrig med något hemma längre. Mamma fyllde ju år i veckan så var på kalas hos henne igår, efter det åkte vi vidare till östhammar till syrran och jocke och lagade mat tillsammas och kikade på melodifestivalen. Emma och jag vart sjukt trötta och somnade i varsin soffa. Som vanligt kom vi hem mitt i natten när vi vart hos dom, runt 1-2 tiden. Så tråkigt och jobbigt att vi bor så långt ifrån varandra.
För idag hade vi planerat massor vi skulle göra, städa ur bilen och tvätta den (är så äckligt skitig så man blir smuttsig av att sitta i den :p), åka till lägenheten och röja upp och rensa förrådet och plocka in grejor där, börja packa saker här hemma osv. Men självklart blev ju inget av det gjort. Vi har ju under en tid letat efter ny soffa, dom vi har ser ju förjävliga ut å passar inte alls, har lyckats sälja den ena och den andra ska kastas. Men så idag när vi satt och tittade på soffor fastnade vi för en, tyckte att den var lite för ljus och den fanns ju en bra bit bort. Men det slutade med att vi ringde på den och åkte dit, det visade sig att den var mycket snyggare och fräschare än vad vi hade föreställt oss. Dom hade inte haft den länge alls och det såg ut som inte en människa hade suttit i den, så jävla fin den är :) Vi är sjukt nöjda! Och den var inte alls så ljus som vi heller hade trott. 
På vägen hem stannade vi och veckohandlade på arlandastad. Tyckte så synd om rippen eftersom han hade suttit i bilen typ hela dagen så köpte nå äckligt hundgodis till honom som luktade starkt i hela bilen och så fick han även en ny leksak som han är väldigt nöjd med verkar det som :)

Nej nu är det dags att kasta sig i nya soffan och tigga om lite ryggmassage från niclas :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar