måndag 29 juni 2009

värme, torka, ja till och med bloggtorka!

herregud, är så att man skäms. snart 2 veckor sedan jag blogga och förut blev det flera gånger om dagen. har säkert tappat de läsare jag haft pga det här så det är säkert ingen som ser att jag skrivit förutom jag själv.
har iaf hänt en hel del, lilltjejen är urgosig och har växt massor, tiden bara rusar och hon utvecklas assnabbt. pratar massor emellanåt, skrattar och sprattlar och har sig förfullt :)
om jag får tid imorgon tänkte jag försöka blogga lite mer ordentligt och berätta vad vi haft för oss den senaste tiden och så. ammar ju t ex inte längre och vissa undrar nog varför och tycker säkert jag är en dålig mor. men det finns det ju alltid vissa som gör. tänkte iaf förklara lite saker. måste ta mig i kragen och skriva en förlossningsberättelse med, hinner ju glömma bort allt!

nu ska jag i niclas mysa lite och sen blir det sängen. tuva har inte mått så bra ikväll, inte kunnat koppla av och bara ätit och ätit. sen nu nyligen gjorde hon världens spya över hela henne, mig och vardagsrums golvet. var värre än en vuxen spya, så vi hoppade in i duschen tillsammans och mös :) efter det kunde hon äntligen koppla av och nu sover hon gott. så man ska väl själv ta och passa på att få lite sömn :)
natti på er!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker man ska få välja själv om man ska amma eller inte. så jag tycker inte du ska bryr dig om dem som tycker du ska amma. De finns så bra ersättning nu också. Jag ville själv sluta amma vilket jag gjorde senare också pga att jag hade så mycket mjölkstockning. Jag upplevde amingen som jobbigt. Åh de finns säkert flera som inte ammar. Så jag tycker inte du ska vara ledsen över det.

    Va roligt att hon börjat skratta, hur gammal har hon hunnit bli nu? :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. älskar dej pluttis!

    SvaraRadera