lördag 22 maj 2010

Lördag


Underbara väder! Så jäkla härligt :) Dock nästan så varmt att man knappt kan sitta ute i solen.. haha! Vi skulle käka frukost på balkongen nyss men jag typ dör i solen! Men jag ska inte klaga.. för vi har väntat länge nog på att det här vädret skulle komma!

Om några timmar ska vi iväg till Nowalies dop! Inte bara Tuva som växer och blir stor tjej.. tiden går galet fort! Tyckte det var nyss vi satt på förlossningen på Akademiska och inväntade den lilla söta Nowalie!
Tuvis sover sin förmiddag nu och jag ska bara sätta mig några koooorta minuter i solen på balkongen och sen ska jag ta och göra mig klar innan lill tjejen vaknar. Sen ska hennes grejor packas ordning och hon ska få lite lunch i magen innan vi åker.
Niclas är iväg och lämnar Ripton hos farmor och farfar, Niclas föräldrar. Eftersom han har vart lite dålig den senaste tiden så känns det inte så bra att lämna honom ensam hemma.. sen ska vi ju iväg ikväll med så det känns det verkligen bra att han får åka bort på lite semester och ha kul istället! För han verkligen ääälskar att vara hos farmor och farfar!
Springer upp och ner i trappan i ilfart hur många gånger som helst av glädje när vi kommer dit :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar