onsdag 19 maj 2010

onsdag

Det händer inte så mycket här på bloggen nu för tiden.. som ni alla andra också märker av så har det ju vart så underbart väder de senaste dagarna så man sätter ju sig helst inte här!

I övermorgon, fredag, fyller mitt lilla gos, min lilla bebis, min lilla Tuvis 1 år!!! Fast man kanske inte ska säga bebis och lilla längre?
Nu blir hon ju en stor tjej!
Helt galet vad snabbt det har gått.. hon var ju nyss sådär mini liten.. man väntade på massa nya mirakel som att hon skulle vända sig och sånna små saker. Men nu röjer hon ju runt precis över allt! Vet inte hur många gånger om dagen jag plockar ordning här hemma! haha!

Idag iallafall var det dags för ett besök på bvc igen.. nu var det dags för 1 års kontroll som innehöll läkarbesök samt de där dumma sprutorna i vardera lår!
Inget vi såg fram emot!
Läkarbesök gick bra.. allt såg bra ut.
När vi väl kom till sprutorna så sa hon ingenting.. förrens efter ett tag då det antagligen började svida i benen när dom tröck in medlet.
Visst blev hon väldigt ledsen men det gick faktiskt över väldigt fort.
Jag gick fram till väggen där det var fiskar på och visade henne.. och med massa tårar som rinner ned för kinderna samt gråten i halsen så avbryter hon gråtande med snabbt ett T i t t a !!
Haha, lilla sötunge!
Då var det bortglömt och vi skulle alla titta på dom fina fiskarna.

Det både vägdes och mättes idag med.. det görs ju inte så ofta nu för tiden.
Och nu vägde hon 9285 gram samt var 75cm lång!!
Som vanligt ligger hon lite över på längd kurvan och lite under på vikt. Men hon har ju alltid vart lite långsmal och hon följer ju sin kurva :)

Nästa besök på bvc blir vid 18 månader.. lite skillnad och längre emellan besöken nu än vad det var i början då det var varje vecka!

1 kommentar:

  1. Grattis till tjejen på 1 års dagen!! :) kramar

    SvaraRadera