torsdag 5 augusti 2010

kväller..

När Niclas kom hem från jobbet åkte jag ner på stan och solade på Kameleont. Känns ganska sjukt att gå och göra det på sommarn men jag hade typ blivit helt vit och kände mig väldigt ofräsh! Hoppas den riktigt sommarn kommer tillbaka här. Har varit regn ett bra tag nu tycker jag!
Iaf.. var ju iväg och solade och jag har inte gjort det på bra länge. Kameleonts solarium är verkligen värda pengarna.. nästan för värda! Man bränner sig typ alltid där. Men denna gång tyckte jag att jag var noga och hade bara på ansiktsförstärkarna halva tiden just för att jag inte skulle bränna mig.
Och jag brände mig heller inte i ansiktet. Men jämt när jag solar solarium så solar jag jämt i string. Vet inte varför, bara en vana jag har fått.
Och man är ju ganska vit om skinkorna. Och om det var naturligt att visa röven skulle jag göra det för er nu, för den ser verkligen ut som en kräfta om man bortser från där trosorna satt! Som tur gör den inge ont ännu och hoppas så förblir. Det kliar lite bara! Brände brösten lite också men dom är bara lite rosa :p


Ska hoppa i säng alldeles strax, upp och jobba dag imorn. Även Niclas ska jobba så Tuvas farmor kommer hit tidigt imorgon bitti och ska vara barnvakt. Jätte snällt! Dock saknar jag lillstrumpar massor redan nu, fast hon ligger där inne och sover i sin säng. Men det är väl för att jag vet att jag inte kommer få träffa henne i vaket tillstånd förrens imorgon eftermiddag :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar