torsdag 12 augusti 2010

länge sen sist..

Ja varken tiden eller orkar har funnits för bloggning den senaste tiden. När man är mamma-ledig ena halvan av vaken tid på dygnet och jobbar andra halvan finns det verkligen inte tid eller ork till övers!

Idag jobbar jag iaf min sista dag på denna period och sen ska vi ha lite familje-semester i 2 veckor! Så jag längtar! Sen blir det jobb lite då och då för mig innan Tuva får förskoleplats. Jag och Niclas får turas om och planera lite så att jag kommer nog få jobba lite mer helger.
Som jag inte har sagt så valde vi att vänta med att sätta Tuva på förskola. Vi ville inte sätta henne på andra sidan stan så istället valde vi att söka vårdbidrag och så står hon i kö för en förskola som ska byggas/håller på att byggas i Årsta. Dom lovar att den ska stå klar till 1 november och har även lovat att hon ska få plats då. Så det är bara att hoppas att den förskolan blir bra! För just nu har vi ju inte så mycket andra alternativ!

Men det känns ju samtidigt skönt att ha henne hemma lite längre, så hon blir äldre och lär sig lite mer. Kommer ändå kännas väldigt tungt att lämna bort mitt barn till främmande människor :)

1 kommentar:

  1. Det kommer gå bra och hon kommer älska dagis jag lovar! Men förstår hur du känner :-)

    SvaraRadera