torsdag 23 december 2010

dan före dan före, doppare dagen eller dan före doppare dagen?

Ja det är ju frågan med tanke på att klockan är 01,25 i skrivande stund!
Usch, jag borde verkligen sova, har vart så mycket att göra det senaste dagarna och imorn är det också massor att göra! Och allt kommer ju ta så mycket längre tid eftersom det kommer vara så sjukt mycket folk ute!!

Nåja, det var ju ett tag sedan det blev något skrivet här! Både för att det har vart mycket att göra, jag har vart lite risig, Tuva har vart lite risig och "min" eller "vår" dator har typ klappat ihop. Så då om dagarna har jag bara Niclas Ipad jag kan sitta vid, och den går inte att ta fram för då ska Tuva titta på YE YE direkt, haha! Vilket menas med att se på youtube, lyssna på musik och massa sånt. Och visst får hon det, men då ska hon se på det heeela tiden och hon ska få göra precis som hon vill.

Men ja.. till det att vi fortfarande sitter uppe. Vi försöker få igång datorn som vi nu har försökt med i flera dagar, men den kommer bara till ett visst läge och sen stannar den där.
Och vi vill ju verkligen få igång den innan vi blåser om den, för vi vill ju hinna spara alla bilder och allt sånt, vi vill ju verkligen inte att de ska gå förlorat! Vi som länge har pratat om att skaffa en extern hårdisk ifall något sånt här skulle hända.. och nu händer det, och vi har fortfarande inte skaffat de.
Nu sitter vi iaf och installerar om den i hopp om att vi då ska få igång den så vi kan få spara ner allt. Jag hoppas innerligt att det funkar!Idag på förmiddagen var jag och Tuva ner i källarn och hämtade julgranspyntet och sen klädde vi granen. Eller ja, jag klädde granen och Tuva roade sig med alla kulor, hon gjorde ett så fint, kanske lite magert, kulhav här inne. Haha, men roligt hade hon :)
Sen när hon skulle sova en stund passade jag på att börja städa, och så förblev hela eftermiddagen och kvällen. Vi har även frostat även frysen, det var verkligen läge att göra det! Och då var det ju bra att passa på nu när det är såhär kallt ute!
Så nu är det nästan helt skinande rent här inne :) Dock tippar jag på att det bara är det till kanske som längst imorgon vid lunch. När man har en hund, en katt, ett barn och en man i huset så hålls det ju inte rent så länge, haha!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar