måndag 5 juli 2010

dagen..

På eftermiddagen kom ju som sagt syster och Max över och busade med oss lite grann! Det var tur för Tuva började bli så uttråkad och blev jätte trött så precis innan hon höll på att somna kom dom och då vart de fart i henne igen :)

Om ni kommer ihåg från förr så mådde ju inte Ripton så bra.. han matvägrade, var väldigt rädd när han var här hemma och bara skakade och hyperventilerade. Vi var till veterinären med honom men dom hittade inget fel på honom. Med oss hem fick vi ett mag- och tarm foder som vi skulle prova ge honom. Han åt det till en början men sen började han matvägra igen.
Nu den senaste tiden har han blivit hemskt.. äter typ ingenting.. får i honom max 1mål om dagen som man får tvinga i honom. Och nu i över 2 dygn har han inte ätit något. Och nu har han dessutom börjat skaka och vara sådär rädd igen.

Jag tycker verkligen synd om honom eftersom vi inte vet vad det är.. men samtidigt blir man så less på honom när han vägrar äta och håller på sådär. För verkligen inget man försöker med funkar.
Iaf.. nu på eftermiddagen ringde Niclas en hundpsykolog här i Uppsala och hon gav oss lite tips som vi kunde testa med. Men hon kunde ju fortfarande inte säga vad det var för fel på honom och varför han gjorde så.
Sen nu ikväll så tvingade jag Niclas att ringa en Spådam också, hahaha!
Men hon kunde heller inte se något speciellt.. sa att vi skulle prova med någon rökelse här hemma, haha!

Åh.. jag blir så less! Vet inte vad vi ska göra med honom.. Det tar ju verkligen på krafterna när man dessutom har Tuva med.

1 kommentar:

  1. Du kanske redan har hört om henne, men Camilla Forsberg är ju hundpsykolog i Östhammars kommun och driver CFs Hundkontakt. Hon har hållt på med hundar i hela sitt liv så du kan ju höra med henne och se om hon kan hjälpa till: http://www.cfshundkontakt.se/

    SvaraRadera