måndag 12 juli 2010

måndag

Veckorna går snabbt som attan men inget regn kommer! Haha.. ganska sjukt.. vi svenskar klagar alltid. När det är kallt klagar vi på att värmen aldrig kommer. Och när vi nu väl får sol och värme så klagar vi på det.

Idag håller vi oss iaf inne. Det är så varmt och vi ska inte åka och bada idag så då känns det bäst att hålla sig inne. Att gå ut på promenad eller gå till lekparken eller nått sånt kommer vi bara må dåligt av. Isåfall gör vi det lite senare när temperaturen börjar gå ner lite.
Inte för att det är speciellt svalt här inne.. 30°c visar termometern på att det är här inne. Men det känns skönare att vara här inne ändå. Då slipper vi solen samt att vi har korsdrag här inne så det fläktar emellanåt!


Helgen som var har vi haft det riktigt mysigt! Både torsdagen och fredagen tillbringade vi tillsammans med Angelica och Daniel. Lördagen var vi ute i Länna och badade hela dagen och hälsade på Tuvas farmor och farfar. Igår söndag åkte vi ut till Gimo och hälsade på Tuvas mormor och morfar med respektive. Hon fick leka i sin nya sandlåda hos mormor och sen åkte vi och badade i några timmar.
På vägen hem igen stannade vi och tittade på en husvagn som vi troligtvis ska ut och åka med om ett par veckor.. det kommer bli super mys och bli en riktig familje semester :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar