torsdag 15 juli 2010

torsdag - jag och blomsprutan..

Jag tror jag håller på att dö av värmeslag på riktigt. Det är så varmt och jag har ingen aning om vad vi ska göra idag. Nu sover iaf Tuva och när hon vaknar blir det lunch, men sen vet jag inte.
I eftermiddag vid 16,00 ska vi iväg på kalas så det blir inget bad idag före det.. eventuellt åker vi och badar efter kalaset. Kan tänka mig att vi alla, även Ripton måste åka och svalka oss.

Nu när Tuva sover hade jag tänkt att jag skulle sätta mig på balkongen en stund och försöka få lite sol. Blir ju inte att man får sola så mycket när man är iväg och badar. För antingen badar man med henne eller så vill man helst hålla henne i skuggan. Och även om vi satt upp det lilla tältet som hon kan sitta i.. så sitter hon ju inte direkt still så man blir tvungen att passa henne hela tiden!

Iallafall.. skulle ju sitta på balkongen. Så jag tog med mig blomsprutan ut med iskallt vatten.. men inte hjälper det heller! Det är så varmt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och jag som är så dålig på att dricka blir typ alldeles yr!
Nej fy!

Funderar på att åka upp till gränby eller nått och strosa runt.. för där är det ju svalt, haha!

1 kommentar:

  1. Jo men visst det är verkligen varmt. åh jag älskar iofs värmen men nu när man jobbar är de så jobbigt. men snart har jag semester. hur är de med er då? kram

    SvaraRadera