tisdag 24 mars 2009


Har precis klippt riptons klor å allt hår mellan tassarna, shit vilken tid det tar, och gu vad jobbigt. visste inte vart jag skulle ta vägen emellanåt, så sjukt jobbigt å sitta framåtlutad, har galet ont i revbenen, känns som ungen tryckte sönder dom nedersta revbenen på höger sida. 
Men nu är det gjort och tassarna är såå fina :) hoppas det håller sig ett tag nu, ska ju på hans första utställning snart, ska bli galet kul. men frågan är vem som ska gå med honom? han är ju en rätt stor ras, alltså måste man springa ganska snabbt med honom och det vet jag inte om jag klarar, och niclas den fegisen vågar inte ställa honom eftersom han aldrig har gjort det :p
ska iaf bli kul å se vad dom säger om honom :)

nu ska jag göra deg till tekakor, mums! så får det stå å jäsa medans jag å rippen går å möter niclas när han slutar, ska gå till en hage å släppa honom så han får springa av sig. skönt att det inte är lika lerigt å äckligt ute, börjar torka upp. men idag har det ju verkligen vart knas väder, ena sekunden är det klarblå himmel å sol å nästa kräksnöar det. å det är ju galet kallt, trodde jag skulle blåsa bort när vi var ute!

aja, nu är det kladda med händerna som gäller ;d

2 kommentarer:

  1. gaaaalet äckligt luktar de, hahaha

    SvaraRadera
  2. haha kan förstå det, brända popcorn lär inte va det godaste ;D

    SvaraRadera