lördag 21 mars 2009

Sovtajm


Dags att krypa ner under täcket nu tror jag. Päls är nere på stan och fotar, sjukt länge sen han gjorde det. Blir bara idag å imorn, blir lite pengar iaf, det behövs verkligen!
Får se om man får sova något inatt, sover så dåligt numera. Är så lätt väckt och niclas snarkar, man har en katt som racar runt och så fort rippen hör minsta lilla från katterna (katten) så måste han upp å kolla. Jag är så täppt i näsan, blir tokig snart. Har vart det genom hela graviditeten, ingen idé att ta nässpray för det gör de bara värre eftersom de är gravidtäppa. Och det blir ju såklart värst när man ska gå å lägga sig å försöka sova.
Känns som det börjar bli bra trångt i magen nu, just nu ikväll vill jag verkligen inte vara gravid längre. Bebis bara far runt hela tiden, sparkar å far på allt som är obehagligt inne i magen, inte en lugn stund, spelar ingen roll hur jag lägger mig för det är bara obehagligt å jobbigt. Det bara trycker neråt å bakåt å blä vad obehagligt det är.
Känns dessutom lagom kul att veta att det är ett par veckor kvar å jag kommer bli mycket tjockare och det kommer bli bra mkt trängre i magen!

Nej dags för klag-sara att knipa käft och kila i säng. Ska vara glad över att man kan bli gravid och uppleva allt det här!

2 kommentarer:

  1. Hoppas de går bra och sova för dej. de behöver man verkligen. Vilken vecka är du i nu?

    Jag minns att jag sov hur mycket som helst i slutet för att jag skulle orka med förlossningen. De behövs!

    SvaraRadera
  2. är i vecka 32 nu. jag sover ganska mkt, eller ja, vaknar massor å sover oroligt men försöker iaf sova mkt. det värsta är väl att man blir van å sova mkt å kommer bli helt slut sen när man inte får sova så mkt!

    SvaraRadera