onsdag 18 mars 2009

skit dag

riktig skit dag har det varit idag känt mig deppig å less på det mesta. började dagen med att ha tvätt-tid 7 imorse å det är väl inte direkt någon höjdare. jens är fortfarande försvunnen och det gör ju en inte heller på bättre humör, går å tänker på vart han håller hus, om han ens lever. niclas jobbade som vanligt över och det börjar jag bli bra less på. och att man sedan får höra att han måste tillbaka till jobbet senare igen gör ju en också mindre glad. han kommer hem och jag är mest sur, inte sugen på någon mat alls så det slutar med att det blir en pizza, gör ju så man mår bättre också eftersom jag tycker jag svällt så jävligt i ansiktet och känner mig så jävla ful å fet, vill inte visa mig ute längre. vi beslutar sedan att niclas ska sticka till jobbet en stund, hans kollegor hade tydligen sagt att dom hade skickat bra material så arbetet skulle bara ta cirka 30min. så niclas har pratat med stoffe och vi bestämmer att när niclas kommer hem ska vi kila ner på people en sväng för å hälsa å se hur det är där numera. jag kastar mig in i duschen å gör mig iordning, står fan å lockar håret i över en timme, gör mig iordning och blir hyffsat nöjd för att känna mig så ful numera. klockan går och ingen niclas kommer hem, går ut med rippen och ingen niclas är hemma ännu. 
klockan blir så mycket så jag förstår att det inte kommer blir ngt. ändå har jag pratat med honom hela kvällen och han har sagt hela tiden att han snart är klar å gett mig hopp. om han hade nämnt från början att det skulle ta tid hade jag inte behövt duschat och stått å gjort mig iordning i en evighet. 
det slutar iaf med att han kommer hem vid 23,30. mamma har precis ringt och gjort mig på ännu bättre humör. berättade att jens är försvunnen och hon verkar typ anklaga mig och säga att jag har väl släppt ut han med flit, är du dum i huvet eller? och allt jag säger till henne så är det enligt hon helt fel och hon säger hela tiden, nej det kan han inte, och nej så är det inte. slutar med att jag lägger på luren.
tror hon inte jag är orolig för katten eller, och hon sitter där å anklagar mig.
nej fyfan! känner för att bädda ner ansiktet i kudden och gråta mig till sömns. 

blev ett lagom positivt inlägg det här!

2 kommentarer:

  1. Men Sara, att vara gravid måste ju vara det snyggaste som finns :D Klart du går upp men det är bara vackert. Negativa inlägg är bra, känns som att det är därför man har en blogg, för att kunna skriva av sig all skit!! :)PUSS

    SvaraRadera
  2. helt rätt Mickan, det är snyggt att vara gravid, plus att Sara redan är världens vackraste!

    SvaraRadera