måndag 16 mars 2009


Lillskruttan växer på och lever om! Nu vill jag bara att hon ska komma, börjar bli less att vara gravid å att gå å vänta. Det knäppa är att ibland känner jag mig inte gravid, kan inte förstå att det är sant, magen är ju stor och det är ju något som lever om där inne men det behöver ju inte vara en bebis för de? Jag ser ju mig varje dag och har blivit van med detta, det är ju annorlunda när man ser en annan som är gravid.
Igår var vi hos pappa och blev bjudna på älgkalops, oj vad gott det var! Länge sen man åt något sånt, pappa kan han :) Var lite fart i det så Anki blev glansig i ansiktet och de flesta av oss började väl svettas, haha! Men det är ju så det ska vara, hata mat som inte smakar något!
Nu ska vi snart till niclas föräldrar och äta mat där med, smarta vi är bjuder vi bort oss själva nu såhär i slutet av månaden när man inte har så mycket pengar, haha ;)

Imorn är det sista gången på föräldrakursen, skulle se en förlossningsfilm så det blir kul! Sen på torsdag är bet barnmorskan igen, få se vad hon säger. Hoppas det inte är provtagning, gjorde ju så satans ont att ta blodprov i fingret :/
Aja nu är niclas otålig, dags för promenix med rippen och sen iväg å äta mat :)

2 kommentarer:

  1. när är du beräknad med bebben?

    SvaraRadera
  2. är beräknad den 21maj. så är en stund kvar, skulle gärna se att hon kommer nästa vecka! som tur känns det som hon kommer komma lite tidigare iaf, vill verkligen inte gå över tid!

    SvaraRadera