måndag 30 mars 2009

som vanligt så är jag rätt kass på att blogga, men inte sämre än niclas iaf ;) går flera dagar å sen när man ska blogga är det helt plötsligt massor å skriva å inlägget blir långt, det gillar jag inte!
så får väl försöka dra igenom allt som hänt lite snabbt.
i lördags så var sophie å stoffe här, var vår tur att bjuda på mat, kikade lite på tv, bla robinson, och vi höll på och garva ihjäl oss nästan! 
skulle dra ut en sväng på people senare för att se på guru josh så de andra satt å drack medans jag drack min fina cola. drog ut vid 00-tiden, kom ner och uppträdandet började nästan direkt efter vi kommit dit. skämdes sjukt mkt, ofta en höggravid är ute på krogen lixom. nej man ser väl inte det så ofta. och det förstår jag, för jag mådde inge vidare av att vara där. av att känna hur musiken bara dunkar i ens egen kropp började jag tänka på bebis, började må illa och blev orolig och helt nedstämd. så vi åkte hem efter ca 30min. tyckte inte uppträdandet var nå vidare heller så.
igår var vi ut i huset å fixa, blir aldrig klara där! men nu är det som tur inte så mkt kvar. kom hem sjukt sent, klockan bara försvann.
idag har jag hållt på å tvättat hela dagen, har lite kvar å hämta där nere.
ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, beror nog på vad man får för besked, om man får ngt. morfar är tydligen väldigt sjuk, vet inte ens om han lever längre. han skulle opereras men var i så dåligt skick så dom visste inte om han skulle klara det. 

går rätt mkt bra på tv ikväll så kanske blir en lugn tvkväll.
vill helst inte visa sig ute längre, är less på att vara gravid. är så jävla svullen å fet överallt. å på tal om min hy, känner mig som en tonårskille typ, så jävla äcklig å dålig hy. om man tittar tillbaka på hur jag såg ut för typ 2 år sen kan man inte tro att jag är samma person. hoppas verkligen min hy bli fin sen igen å att jag lyckas få min kropp i bra skick, men det kommer väl ta ett tag. bara mina bröst och mitt arsle ser ju ut som en gammal kärrings, nej fy fan säger jag bara!
nu ska jag trösta mig med lite daimglas och se på topmodel ;D

2 kommentarer:

  1. du är underbart vacker som gravid sötnos!

    SvaraRadera
  2. visst är hon! det absolut bästa som finns!!!!

    SvaraRadera