fredag 27 mars 2009

Underbar fredag?


Klockan har precis slagit 9 och jag är pigg! Brukar ju sova frammåt 11 nu för tiden annars, sover ju så dåligt om nätterna och kan först somna ordentligt fram på morgonen. Men inatt har jag faktist sovit rätt bra så det är skönt att få komma u-pp nu :) Inte bara det, är ju så otroligt vackert väder idag med! Vill så gärna köpa massa vårkläder nu, skor jacka å massa annat. men är ju knappast någon ide, eller ja, jag skulle verkligen få niclas på mig om jag gjorde det :p med tanke på att jag kommer kunna ha det så himla kort tid. Igår skulle jag prova min höst/vårkappa, trodde den skulle vara trång men att det typ bara skulle vara sista knappen som inte skulle gå å knäppa, jo tjena! översta knappen vid brösten gick å knäppa, sen var det kört, mitt över magen var det fan typ 3dm mellan knapphålet å knappen. då fick jag en chock kan jag lova! så tjock har jag väl inte blivit? :p kommer väl aldrig kunna ha den jackan igen!

Igår fick vi våra nya skåpsluckor å bänkskivor, köket blev verkligen ett annat kök! Asfräsht :) Fick sitta instängda i vardagsrummet hela förmiddagen eftersom han arbetade där ute. å solen låg ju på så det blev stekhett, öppnade balkongen och där satt rippen och hade det super, satt å solade å tittade på allt som fanns :) ska nog släppa ut han där snart igen!

På kvällen var vi över till stoffe å sophie, blev bjudna på tacos och spelade guitar hero. Smakade super och hade det himla trevligt, söta å mysiga dom :)
Om en stund kommer syrran och lille max hit, vi ska gå på stan å njuta av vädret å kika runt lite. Härligt, men känns som det kommer vara en hel del fler på stan, fredag, löning, bra väder!
Synd att man inte får ha med hund i affärerna bara. Tycker synd om rippen som får sitta hemma då när det är sånt kalas väder!

Jens är hemma och är sig lik iaf, förutom att han är mkt smalare. Ligger som vanligt här vid datorn över hela tangentbordet å förstör för mig titt som tätt!
Aja, nu är det dags att göra av med alla pengar på räkningarna, ha en skön dag i vårvädret!

1 kommentar:

  1. I knooow :) Han har en sån sida också, hehe

    tack :)

    SvaraRadera