måndag 25 januari 2010

ingen vidare bloggerska

Som vanligt såhär över helgerna så är man inte så bra på att skriva, troligen för att alla är hemma, man vill umgås med familjen och har massor av annat att göra.

Helgen har iaf vart super trevlig om man bortser från min mag som verkar ha kastat in handuken..


I fredags tillbringade jag och Tuvis några timmar tillsammans med Alexandra och NeijaGränby c, vi hittade ett och annat och vi både gjorde av med några slantar.
När vi var klara traskade vi hem, hinner innan för porten och hör att någon knackar på vår dörr och hör hur Ripton skäller.
Då hade vi besök av min mamma och Lars och deras lilla Golden valp Hjalmar.
Vi hade ju tänkt ta oss hem och ta en middagslur båda två, jag och Tuva.

Men med Hjalle och Rippen blev det ju inte direkt lugnt, här flög det saker, bordet flyttades runt i hela köket kändes det som, men fasen så kul dom hade.
Galen valp kan man verkligen säga!

När dom väl hade åkt så fick Tuva hoppa i säng, jag hann väl vila på soffan i 30min innan det var dags att stiga upp igen.

Denna gång skulle vi till Fredrik och Alexandra, äta pizza, jag och Alexandra skulle förfesta medans papporna skulle ha hand om barnen.
Efter en stund kom även Alexandras kompis Hanna och var med oss.

Efter ett par timmar hemma hos dom tog oss vi tre, jag, Alexandra och Hanna ner på stan för att gå ut.
Blev kalas denna gång med och jag blev väldigt förvånad över att det var så mycket folk där.
Sjukt kul hade vi även denna gång. Alexandra fick även lite längre hår som hon fick dansa runt med, hahahaa ;)Resten av helgen har jag tillbringat med magont, och sjukskrivit mig från jobbet.
Tror jag måste ta och skärpa mig med min medicin lite, börjar bli lite senil på den fronten..

Nåja, nu ska vi se på film innan det blir sängen. Hoppas på att lillskrot sover bra inatt, för igår var det inte kul för moren och faren, medans lilltuvis hade helskoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar