tisdag 5 januari 2010

Söndag?

Idag har det precis känts som om det har varit söndag, fast och andra sidan så har det ju känts som helg bra länge nu, hela tiden medans niclas haft semester.
Men idag har vi typ bara gjort söndags göra känns det som, vi gick upp, slapade lite, gjorde oss iordning och sen åkte vi ut till gimo.
Åkte först till pappa, började med en promenad där med alla hundar, vi alla höll på och förfrysa (satan vad kallt det är idag!), sen in och fika lite, fixade lite på hans dator och sen åkte vi vidare mot min mamma.
Fikade lite där igen, träffade min bror, hans fru och hans 3 barn.
Hälsade, busade och gosade på Hjalmar, mamma och lars nya hund, dom fick hem den igår, en liten golden på 10,5 vecka, supersöt!
Ripton och han busade bra mycket, dom kommer nog bli bra vänner när han har växt på sig lite :)


Efter vi vart hos mamma for vi in mot uppsala igen, hem till syster där vi blev bjudna på middag, lasagne, supergott!
Vi är fortfarande här, fast nu är vi själva, eller max ligger och sover.
Syrran har börjat jobba igen, hennes första dag (eller natt) efter sin lilla julsemester. Och jocke är och tittar på hockey, matchen skulle sluta nu klockan 21,00 men enligt unt så är det oavgjort så då blir det väl förlägning? Så vi kanske blir kvar ett tag till! Vi får se :)

Har pratat lite med alexandra och fredrik också, har pratat om en eventuell skidresa till sälen nästa vinter, vore mysigt :)


Nåja, det var vår tisdags-söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar