fredag 1 januari 2010

Nytt år

Får se hur lång tid det tar innan man lär sig skriva 2010 istället för 2009. Låter bra konstigt när man säger det tycke jag.
Det nya året firades och vi hade det super trevligt! Massor av god mat och trevligt sällskap. Stackars Alexandra var ju sååå förkyld, lagom passande tills man skulle få gäster och lagom passande till nyår. Men hon kämpade emot, höll humöret på topp och vara fin och glad för det!

Tuva kämpade såklart emot, fast hon var super trött så ville hon inte sova. Fick henne att sova en kort kort stund i Neijas spjälsäng, med sen var det full fart igen. Tills vi hade tänkte att vi skulle åka hem, då slocknade hon under babygymmet. Så vi stannade kvar, spelade Wii och hade det jäkligt kul, även fast jag kom sist hela tiden förutom en gång då jag vann, hihi!!
Tuva sov iaf någon timme, när hon sen vaknade ringde vi taxi, fick vänta ungefär 1 timme på den, se åkte vi hem, var inte direkt svårt att söva henne då. För klockan hade hunnit bli 05,00 när vi kom hem!!! Niclas och jag gick och la 05,30, konstigt nog så var man inte så jätte trött ändå.

Idag blir bara en lugn hemma mys dag, lillan är nog bra trött och sliten efter alla dessa högtider.




Tack för igår och Gott nytt År allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar