fredag 12 februari 2010

Fredag

Denna dag har vart ur mysig!
Dagen började super härligt och jag blev riktig glad och rörd innan jag ens klivit ur sängen.
Man kan nog inte bli annat än rörd och glad när ens 8månaders barn börjar dagen med att svara och sitta och säga Hejhej till moren sin.
Det är mest bara på mornar hon gör det, då kan hon sitta och säga så hela tiden när man själv säger Hejhej till henne.


Idag var jag och Tuvis upp till Gränby C en sväng, fick med oss lite kläder och mat och annat smått och gott hem.
Var ganska mycket folk på Gränby så det hela gjorde det lite tungt och jobbigt när man var där själv. Men det jobbigaste var när vi kom hem, tycker verkligen att det nästan borde bli lag på att man måste ha hiss i våningshus.
Lillskrot är ju inte direkt lätt som en fjäder längre. Och när hon är trött bli hon ju bara ännu tyngre! Var bra jobbigt att släpa på flera kassar, skötväska och henne upp för trapporna.

När papi kom hem lagade vi lite mat, blev ungsstekta rotfrukter och helstekt fläskfilé, mumma :)
Tuvis var helt galen och vild hela kvällen, förstår inte hur hon orkade, så hon lär iaf sova gott inatt!
Har glömt och säga, brukar mest klaga på när hon sover dåligt. Men nu den senaste tiden har hon sovit helt underbart bra! Somnar när man lägger henne och sen vaknar hon vid 08,00 på morgonen, så man ska ju inte klaga nu heller!

Som sagt, hon var ju helt galen ikväll. Jagade ripton överallt, och han tyckte det var skitkul, sprang fram och tillbaka. Och hon tyckte det var lika kul, kröp fram och tillbaka och bara skrattade, hihi.
Sen kryper hon ju hela tiden upp på hyllan underbordet, fast hon egentligen knappt får plats.
Men idag började hon med att när hon är där under så får hon för sig att hon ska sätta sig upp där, men vad hon verkligen inte fattar är att hon inte alls får plats. Det ser så jäkla kul ut, haha!

Bara dom senaste dagarna tycker jag att hon har utvecklats något enormt. Hon känns så mycket äldre, och har börjat prova på massor av nya saker.
Som idag satt hon och kastade ut varenda leksak ur sin "lekkorg", det brukar hon t ex aldrig göra. Såg hemskt ut här inne, leksaker överallt. Såg ut som flera ungar lekt vilt här, men egentligen var det ju bara lilla Tuvisen.
sötunge!


Imorn äre fullbokat hela dagen. Ska på dop, lilla Neijas dop Tiden går galet snabbt! Inte länge sen du kom ju :)
sen på kvällen ska vi till Jullan och fira hennes, lite tidiga 20års dag.



Nu blire lite film innan det blir sängen. Måste ju upp ganska tidigt imorn, leka med Tuvisen så hon kan sova en liten middag innan vi ska på dopet så hon inte blir helgalen där.
Natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar