lördag 13 februari 2010

Lördag

Dagen började strax före 08,00.
Upp och lekte lite med lillfisan, hon fick välling och sen fick hon sitta i badet ett tag. Stänka vatten över hela badrummet och äta upp alla badankors huvuden, iaf försöka..
Sen fick hon sova en tidig middagslur, medans moren och faren gjorde sig iordning.
Sen vaknade hon i lagom tid, fick lite lunch och sen åkte vi iväg på Neijas dop.
Blev dock lite sena dit, (väääldigt pinsamt att komma sist in i kyrkan när alla satt och väntade!) lyckades på vägen dit tappa min förlovningsring. Blev ren panik, letade igenom hela bilen men kom sen på att jag troligtvis tappat den på parkeringen på Gränby C, eftersom vi var där precis före.
Sån jäkla tur vi hade, hittade den där på parkeringen, helt otroligt att den låg kvar. Trodde faktist inte att vi skulle hitta den. Så det var väldigt skönt!
Tror jag måste förminska den, är ganska så förstor. Men får vänta ett tag till, för förhoppningsvis så ska man väl någon gång nå sin drömvikt..


Dopet var fint och det var mycket folk! Tuvis vart lite rastlös i slutet, men när hon fick komma ner på golvet och leka blev hon super nöjd igen!

Tuvis förvånade oss, ialla fall mig väldigt mycket i krykan, mitt under dopet.
Hon sitter där och grejar med sin klocka och pratar för sig själv. Helt plötsligt stannar hon upp, och säger högt och tydligt så vi alla hör (vi som sitter brevid), Mamma!!!
Tror ni jag blir glad då eller!!! :)

Snacka om att förvåna oss!
Varför just där och just då liksom? Man kan ju undra om hon gjorde det med flit, just för att förvåna oss :) hihi!

Det hände dock bara då, hon har inte sgat det nå mer, fast vi har försökt, hehe!
Nej det gjorde min dag, super lycklig vart jag :)Ikväll har vi inte gjort mycket. Vi skulle ha åkte på kalas, men vi vart så trötta allihopa så vi stannade hemma. Beställde pizza och bara va.

Dock har kvällen vart fruktansvärt tråkig. Bara gått skit på tv, melodifestivalens låtar var ju inte direkt bra.
Nu sitter vi och tittar på någon gammal beck som går på tv. Typ det ända som är något att se..

1 kommentar: