onsdag 17 februari 2010

Vilken dag, vilken kväll

Shit, vilken dag och vilken kväll! Känns som vi inte gjort annat än sprungit fram och tillbaka, torkat kräka och klätt om på Tuva.
Kan meddela att det nog inte var något tillfälligt.
Tuvisen har kräkts hela eftermiddagen och kvällen varje gång hon har ätit något.

Alltså hon har ju inte fått behålla något idag, knappt ätit ett dugg. Och då tänker man ju att man måste försöka få i henne något, så hon får någon näring, någon vätska.
Men varje gång man har försökt, har man fått i henne ytterst lite. Och det lilla man har fått i henne, har kommit upp efter max 5min.
Och det är inte lite som kommit upp heller, förstår inte hur det kan komma så mycket ur en sån liten människa..

Hunnit med att tvätta 5 maskiner har vi också gjort, och ändå har vi flera kläder med kräka på här hemma.När vi skulle lägga henne, skulle jag försöka få i henne lite välling. Fick i henne väldigt lite, och så tänkte jag att hon får sitta uppe en stund, för om vi lägger henne direkt, så kommer hon säkert kräkas.
Så ja, hon fick sitta uppe en liten stund, (kändes som vi bara satt och väntade på den där kräkattacken) och efter ca 3 min, så kommer den där kastspyan igen :/

Men nu sover hon iaf, har inte kräkts något än, och hoppas så förblir!
Dock lär hon vakna och vara vrålhungrig inatt..

Om hon inte är bättre imorn, så får vi ringa bvc, måste ju få i henne någon vätska.

Som tur drack hon lite ur pipmuggen på kvällen iaf. Men vi fuskade och hade i lite saft så det blev lite smak. Annars dricker hon ju nästan ingenting, men med lite saft i så drack hon förvånadsvärt mycket :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar