onsdag 17 februari 2010

Onsdag

Igår var vi på öppna förkolan flera timmar, Tuva lekte massor och det var väldigt mycket barn där så vi fick inte ens plats inne i sångummet, så vi fick sitta utanför.
Efter öppna förskolan knatade vi upp till Gränby C för att leta efter någon liten present till Julia eftersom hon fyllde 20år.
Åkte till henne på kvällen och blev bjudna på supergod mat och supergod efterrätt :)
Efter en lång dag med massor av lek och lite sömn för Tuvis blev hon väldigt trött och mammig på kvällen, så vi begav oss hemmåt vid 20,00 tiden.


Idag är vi bra trötta, eller jag iaf Tuvis vaknade i vanlig ordning strax efter 7,00 imorse, fast hon kom i säng sent igår.
Var tänkt att vi skulle åkt och hälsat på Alexandra och Neija på eftermiddagen, men vi får ta det nästa vecka istället. Känner att vi behöver en hemma dag idag.
Så idag blir de inne mys dag, måste dock ta mig ut senare i snövädret och pallra mig till tvättstugan, börjar bli ett lagom stort berg nu.


Snart kommer papi hem och då blir det lite lunch för oss allihopa!
Måste bara ta och byta ännu en bajsblöja, tredje gången hon bajsar nu idag och det är bara lunch. Vissa dagar bajsar hon ju knappt en gång om dagen!
Hon måste kommit ur sina rutiner lite, för hon brukar ju bara bajsa en gång om dagen, varje morgon.

Nu blev det lite mycket bajsprat, hehe :)
Hejsvej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar