torsdag 11 februari 2010

torsdag - en dag med flera framsteg!

Dagen började vid 08,00-tiden. Tuva vakna glatt och satt upp och grejade i sin säng, tog tag i spjälkanten och ställde sig upp på knä.
Jag säger Hejhej, och vinkar till henne. Säger det kanske 2ggr efter varandra.
Hon blir jätte glad och svarar och viftar med handen. Hon låter liksom två gånger och viftar med armarna. Precis som hon svarar mig och också säger Hejhej och vinkar tillbaka.
Så håller vi på flera gånger :) Söt unge!



Pratar med syster i telefonen och vi bestämmer att vi ska snabba oss på för att sen åka och bada på fyrishov med barnen.
Men när jag sen stressar runt här och packar ordning blir Tuva super mammig och kinkig, verkar super trött så jag förstår inte hur hon skulle klara av att hålla sig vaken på badet. Så vi avbokar det hela eftersom Max var heller inte så super sugen på bad idag.

Så dom kommer hit istället, äter lite lunch och så får barnen leka.


När jag och Emma är i köket och grejer, tittar vi in i vardagsrummet där ungarna leker, max står vid tv-bänken och grejar med Tuvas tåg och Tuva får syn på det, kravlar sig snabbt dit, tar tag i tv-bänken, sätter sig och och står och grejar en stund och sen lyckas hon ställa sig upp!!!! Första gången det händer (eller hon har lyckats någon gång i sängen men det är ju mycket lättare) När hon väl har kommit upp, går hon längs med tv-bänken och håller i sig och står upp där väldigt länge och grejar!


Så nu kommer det nog inte dröja dröja länge förrens vi har fullt upp med lillan..


Sen nu är på kvällen när det var dags för middag, tänkte jag att nu äre dags för att Tuva ska få prova lite fisk igen.
(Har ju provat flera flera gånger men det har alltid blivit kväljningar och åkt ut lika fort som det kommit in i munnen)
Men nu i kväll, hon åt upp en hel burk!
Hon gapade hela tiden som om fisk vore favoriträtten :)
Så nu blire till att handla hem lite mer fisk! Fisk är bra och nyttig så det är ju super bra att hon äntligen har börjat äta det. Sen vet man ju inte om idag bara var en engångsgrej..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar