måndag 23 november 2009

dåligt med bloggning på alla håll..

Jo, det verkar inte bara vara jag som haft fullt upp, eller inte haft tid, eller inte haft riktigt sug eller ork till att skriva lite.

Har väl heller inte hänt så mycket så det har inte funnits så mkt att skriva om.
Skulle ju till BVC idag med Tuva på 6 månaders kontrollen, läkarbesök och sprutor, hade ju även hoppats på att få henne vaccinerad mot svininfluensan.
Vi kommer dit och farbror doktor klämmer, känner och kollar på henne. Allt är superbra!!
Sköterskan väger och mäter henne. Hon har ju alltid legat lite under på viktkurvan och över på längdkurvan, hon har alltid vart lite långsmal. Men nu på senare tid tycker jag att hon lagt på sig en hel del hull och börjar se lite smårund ut, så sött!
Nu ligger hon prick på viktkurvan men fortfarande lite över längd kurvan, vikten hade ju gått upp och det var ju bra! Hon väger nu 7780gram och är 68,5cm lång :) Börjar bli riktigt stor nu! Dock inte lika stor som Max var när han var lika gammal, syrran kollade i papprerna och han vägde 8700gram och var 70cm lång :p Fast killar brukar ju vara större :)

Hörde iaf om hon kunde få bli vaccinerad idag med men det gick tydligen inte, för dom skulle vaccinera dessa små först nästa vecka och sen måste de även vara minst 2veckors mellanrum mellan de olika vaccinationerna. Så hon hade himla tur idag, fick inte någon spruta! Då vi valde att ge henne svinsprutan först (nästa vecka alltså) då den är mer relevant nu, hon har ju lixom redan fått de andra redan vid 3 månader, nu skulle dom ju bara fylla på. Och de sjukdomar den täcker är det ju inte direkt så stor chans att hon kan få nu.

Nåja, sen ikväll har vi varit hos syrran. Hon och jag var ute och sprang en sväng, kändes väldigt skönt att få göra av med lite :) Sen åt vi en enkel middag, lite grillad kyckling med mackisar. Efter det såg vi filmen Up.
Den var väldigt bra tycker jag :) Brukar inte vara så mycket för sånna filmer men denna var helt Okey!


Nu är klockan mycket och det är dags för sängen, kanske ska slå på en film att somna till med :) hihi!

1 kommentar: