tisdag 17 november 2009

Tisdag

Lika skit väder idag som det är alla andra dagar! Det är ju mörkt hela dagarna, så himla grått å trist, man blir så trött. Då är det tur att man har världens underbaraste unge som man bara kan vara inne och gosa med :)
Lillan snorar fortfarande som bara den. Magen bråkar den med, har svårt att få ur det lilla bajset och verkar vara väldigt hård i magen så hon har fått någon sked katrinplommon nu. Hoppas det sätter fart på magen. Förstår inte hur hon kan ha blivit så hård i magen, för hon har inte ätit mer "mat" nu än vad hon brukar, däremot mindre eftersom hon har varit sjuk och nästan bara velat ha flaska.
Tog även idag en pinsamt lång sovmorgon, hon vaknade när niclas var uppe och bökade förfullt, jag var då super trött och tänkte att vi bara kunde ligga en liten stund till. Men vi slocknade och sov en bra stund till :) hihi!
Vädret gör ju så att det är mörkt hela tiden så när man ligger där har man ingen aning om vad klockan kan vara.

Nu har hon somnat igen och sover lite middag, hoppas hon sover en stund så jag hinner duscha och städa undan lite här.
Det har varit så skönt, och är så skönt, att bara vart hemma de här dagarna. Känns som vi bara flängt runt hela tiden. Synd bara att niclas jobbar, hade varit mysigt om vi alla hade vart hemma och myst tillsammans! Det får bli ikväll istället :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar