tisdag 24 november 2009

Tisdag

Sitter hos syrran nu, vi ska snart laga mat, lasagne blir det. Ska vara barnvakt åt max inatt när syrran jobbar. Inte så jobbigt eftersom han sover, enda man behöver göra är natta honom typ.

Idag har vi inte gjort mycket, kom nyss till syrran. Före det har vi (jag och tuva) bara varit hemma, lekt, vikt tvätt, dammsugit och bara myst.Jag var ut en sväng med rippen också när niclas kom hem på lunch, alltså, när ska det blir bättre väder? Det går ju inte att gå ut längre, inte att gå ut med en hudn och gå i parker eller på gångvägar iaf. Det är så skitig! Man blir helt lerig och är rädd för att åka på arsle i all lera, halkar runt för fullt.

Imorn är en dag att se fram emot, mycket som ska göras. Både jag och syrran ska klippa oss, färga håret, sola, shoppa och även hinna med att träna. Sen har vi även 2 barn som tar mycket tid så emellan allt tar vi troligtvis en liten pause på nickis så dom får leka av sig, iaf max. Tuva förstår ju inte så mycket än, hon är ganska nöjd över att få sitta i vagnen och leka lite och få mat lite då och då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar