måndag 2 november 2009

Måndag igen


Ny vecka igen, tiden går så snabbt! Gårdagen flöt på bra, gick även bra att jobba. Riktigt roligt att få komma ut och träffa folk igen, komma ifrån den "vanliga vardagen" ett tag.
Var som sagt och köpte den nya bilbarnstolen, super snygg enligt mig och det är ju den bästa och säkraste på marknaden, klart hon ska ha den bästa! Eftersom hon är så pass stadig så sitter hon jätte bra i den, den här stolen är ju mer sittandes än den förra och då måste dom vara stadiga. Fick den även inmonterad i bilen och det var skönt för då vet man ju att den sitter bra!
Efter de åkte vi till Stoffe och Sophie och kikade på hur dom hade det, SUPER mysigt hus! Där skulle jag lätt kunna bo om det fanns något som lockade mig mer där ute, Sophie har ju sin häst så då förstår jag verkligen att dom vill bo där. Så där kommer dom nog få det jätte bra, alla 3 :) Fick fika och en rundvandring, efter det så var det raka vägen till jobbet.
Hann inte med och tvätta så ska över till syrran och göra det om någon timme, tur att dom har lediga tider i tvättstugan typ hela tiden.

Nu äre dags för lite sen frukost framför Våra bästa år ;)

2 kommentarer: