lördag 21 november 2009

Lång dag igår

Gårdagen var väldigt lång. Dagen började med att syrran plockade upp mig här hemma när hon precis slutat jobbet, strax före 7 på morgonen. Vi skulle till gränby c för att stå och köa så vi skulle få en nummerlapp till vaccinet. med våran tur så regnade det förståss, mycket till och med!
När vi kom dit så var det redan en väääldigt lång kö, man kan ju undra när folk egentligen började köa?! Helt sjukt egentligen, folk hade med sig stolar som dom satt på, satt och drack kaffe/varmchoklad, hade med sig mackor och satt inlindade i filtat!
Kändes inte direkt som man var i sverige och det var år 2009? Kändes typ taget från en film, sjukt skrattretande!
Efter jag och syrran precis ställt oss i kö så började det strömma in ordentligt med folk, och det tog inte lång tid innan kön hade sträckt sig runt hela parkeringen!! Vem ställer sig ens i kö när den redan är så lång? Jag skulle aldrig göra de!!

Tids nog kom vi iaf fram, fick våra lappar och fick komma tillbaka runt 12,00 för att bli vaccinerade. Stackars max blev jätte ledsen, men fick som sedan som tröst välja lite leksaker från Br :)

Blev sedan lite shopping, syrran handlade på sig bra mycket! En annan kom hem med en hel del mat, 2 tröjor och en mössa till lill-fisen!
Senare åt vi mat med syrran och jocke, kikade idol och hade det trevligt :)
När kvällen väl kom kände vi alla av en smärtande arm och hade svårt att röra den. Hoppades på att vi alla skulle vara friska idag eftersom jag skulle jobba.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar