måndag 16 november 2009

Renovering

Har hållt på och pysslat med bloggen till och från hela dagen, satt ju upp till 2 inatt med. Men nu är jag ganska nöjd, även om det är en hel del till som ska fixas.
Blev så less på det gamla tråkiga.
Lillskruttan är fortfarande sjuk, har sovit nästan hela dagen, men nu hör jag att hon har vaknat, ligger och pratar lite för sig själv där inne :) Hon har tillochmed fortfarande pyjamas på sig, haha! Men när man är sjuk får man det :) Dags att byta blöja och klä på henne och ta tempen. Sen se om hon vill ha lite mat idag, annars får det bli ersättning det här målet med!

1 kommentar:

  1. Oj såå snyggt din blogg blivit :) den va snygg innan också.. men den vart så häftig :) Stackars liten som är sjuk fortfarande, hoppas hon verkligen blir frisk nu.

    Ja min son var 9 månader när han började krypa. Jag tyckte de va så sent jämfört med alla vänner barn började tidigt. men så är det, alla är ju olika. kanske tur det :) hihi.. men nu är alexander 1 år och 1 månad. men går fortfarande inte. eller han har börjat med att tagit 2- 3 steg och sen sätter han sig. han vill inte alls gå? Hur går de för din lilla tjej då? :) kram

    SvaraRadera