fredag 13 november 2009

Fredag den 13:onde

Jo det är ju den där otursdagen idag. Har väl inte hänt så stora saker men lite skit har man vart med om hitills iaf!
Skulle ju till tandläkarn och blev väldigt sen så fick trampa på gaspedalen ganska hårt men lyckades komma 5 min sent iaf, inte så farligt men pinsamt för dom stog och väntade på mig.

Väl inne hos tandläkaren så sa dom när jag kom att jag inte skulle göra någon undersökning, nehe vad gör jag då här tänkte jag?!
Eftersom jag har sånt där abbonemang eller vad det heter hos folktandvården så skulle dom bara göra en ny bedöming, och eftersom det inte var så länge sen jag var där så kan det inte ha hänt något men tänderna så dom typ bara kopierade det från sist jag var där. Alltså dom gjorde bara någon liten knapptryckning på datorn, då blir man ju lite småsur och undrar varför dom inte kunde ta det på telefon istället?
Här har jag stressat upp astidigt och så kommer man dit och ska inte ens göra något?

Men som jag sa tidigare så hade ju jag haft några små hål, eller början till hål som dom såg sist jag var där. Och eftersom jag var hos tandläkaren så bad jag henne kolla på dom och se hur det var, för jag vill ju inte gå med stora hål i käften.
Och som jag anade så hade det ena blivit lite större så dom bokade tid för borrning och lagning på det, jag kommer dö!! Har ju aldrig lagat nå hål förr och sprutor i käften är Inte skönt!
Sen när hon skulle titta på de andra hålen så kör hon upp den där vassa spetsen rätt i tandkötten så jag bara skriker till, gör svinont. Och hon ba, ojdå var det i tandköttet eller tanden de gjorde ont?
Ser hon inte de eller, det blöder ju som fan!
Nej, nu ska jag byta tandläkare efter borrningen.
De andra håler hade iaf inte blivit större så dom skulle dom inte göra något åt som tur.

Nu ska vi ge ungarna mat, sen ska vi till Nickis :)

1 kommentar:

  1. Nää är de sant.?! De va lite tråkigt att höra. synd att du inte kunde ta de över telefon med tandläkaren. Hur är de med er då? Hur gammal har hon blivit nu? :) kram

    SvaraRadera