torsdag 24 december 2009

God Jul!Jag är nog inte den enda som har haft fullt upp och vart ute i sista sekund nu såhär innan jul, därför har bloggandet lagts lie på hyllan under tiden. Men nu är allting klart och det är äntligen JULAFTON!!!

Vet inte hur vi kunde bli så sena med allting iår, visst vi har ju Tuva nu med, men det känns som tiden har gått så jäkla fort iår, man har liksom inte hunnit med och tänkt. Man har liksom ignorerat att julen snart skulle vara här.

Men nu är alla klappar klara, inslagna och sorterade och ganen står fint och färdigklädd. Yepp, vi fick tag på en gran tillslut, fast vi var ute dagen före julafton!

Det är sjukt hur mycket paket man köper på sig, när vi sorterade dom igår kväll fick vi för oss att räkna dom, det skulle vi nog inte ha gjort. För vi kom upp i över 46stycket! Det är ju helt sjukt, hur mycket pengar har man inte lagt ner på de?


Dagen ska firas först hos syster, jocke och max ute i slavsta från klockan 1. Sen senare mot kvällen ska vi ut till länna, äta lite gröt och ha en lång och sen paketöppning. Tror vi sover kvar där med eftersom vi ska äta juldagslunch/middag där imorn. Sen imorgon kväll ska jag ut med Alexandra och ett par till, hon ska på sin premiärutgång sedan lilla Neija kom, tror det kommer bli SUPERKUL!!

Nej, dags att hoppa in i duschen och börja göra sig fin, Sen väcka mina älsklingar som verkade somna om (?!), kasta Tuva i ett bad ska jag också göra så hon är fin för sitt första besök med tomten :)

1 kommentar:

  1. god jul :) har du fått nått fint i julklappa då? :) kram

    SvaraRadera