tisdag 29 december 2009

ingen bra bloggare

Nej det har verkligen varit dött här den senaste veckan, ber verkligen om ursäkt och ska försöka bättra mig!
Men det är nog inte bara vi som har haft det fullt upp nu i jul, både före, under tiden och efter.
Dagarna före var man ju ute i panik efter de sista klapparna, när julen väl var här så har vi vart och flängt överallt känns det som, och nu efter så är det byte av massa klappar och sen handla på mellandagsrean.

Julafton firades på dagen hos syster, jocke och max tillsammans med pappa och anki, kicki och matte, och oscar.
Runt 18.-19,00 åkte vi vidare ut till Länna till niclas föräldrar och firade tillsammans med hela hans släkt.
Och så mycket julklappar vi fått i år, har vi väl aldrig fått förr, kanske beror på att vi är en till i familjen? :)
Herrejesus! Galet mycket, tuva har fullt med leksaker, när hon är vaken är det inte tyst minsta lilla stund nu kan jag lova, den ena leksaken spelar en melodi medan den andra över-röstar! Vi fick mycket fint och är väldigt nöjda och tacksamma för allt! Nu har lillan 3 olika bilar, en gåbil, en bobbycar och sen köpte vi en princess disney bil igår på stan.
Nu har hon att göra, lär inte rastlös iaf :)

Juldagen böjade i Länna, åt supergod middag där, tradition!
Mot kvällen begav vi oss hemmåt igen, hem och börja fixa sig och sen vidare till Alexandra, vi skulle ut på hennes premiärutgång. Vi hade sjukt kul! Även om det slutade som det gjorde så väger det roliga upp det hela, dom som behöver veta vad som hände, vet det. Vi är väldigt tacksamma för att vi har så fina vänner och familj!!
Så roligt att jag och Alexandra har fått bättre kontakt, gillar dig mycket :)


Igår gjorde vi stan tillsammans med Fredrik, Alexandra och Neija, fick hem oss en del. Blev även en sväng på ikea, så nu har vi lite nytt och fräsht i hemmet också.
Eftersom vi än så länge bara bor i en 2:a så har vi gjort iordning ett lekhörn för Tuva, hon har fått en lekmatta, parketingplats för bilarna och en hörna för leksakerna. Fungerar bra än så länge eftersom hon fortfarande är liten.
Hoppas på en flytt i vår/sommar. Hoppas på ett bra jobb tills dess!Idag är en hemma/lugn/slappdag. Håller på och tvättar, behövdes verkligen, har ett berg av tvätt.

Ska försöka bjuda på lite julbilder från julen ikväll. Allt ligger kvar på kameran, men kan meddela att Tuvas försöka möte med tomten gick super bra, tomtens vantar och skägg var en favorit. Riptons andra möte med tomten gick väl sådär, han tyckte tomten var väldigt läskig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar