måndag 7 december 2009

Vilken helg!


Så kul jag haft i helgen, har jag inte haft på länge!
Hade ju som sagt middag här i fredags med jonte och petra. Drack vin, åt god mat och tittade idol, super mysigt!

På lördagen var vi bjudna till jonte och petra denna gång. Vi skulle fira jonte som fyllde år på söndagen. Syster och jocke var supersnälla som ställde upp som barnvakt och hundvakt.
Kom till jonte och petra runt 18,00. Vart bjudna på hemmagjorde hamburgare, Supergott!
Alla fick i sig en hel del dricka och vart det ena till det andra, vi spelade Twister och tillslut sprang pojkar runt i tanga och tjejer i underkläder! haha, sjukt kul!!

Efter det blev det utgång på platina, mycket folk som vanligt. När vi vart där några timmar lessnade jag och petra och skulle dra vidare till kalas. Och det var ju pinsamt att ens gå in där, helt tomt på folk, vilken tur att vi kom in gratis!

Söndagen spenderades länge i sängen, sedan åkte vi till syrran och hjälpte henne och bakade lite och hämtade hund och barn.
Åkte sen ut till Länna (niclas föräldrar) Gick på julmarknad och blev bjudna på mat.
Vi båda var super trötta, hel flummiga och en aning bakis så det blev en tidig kväll.
Fick i säng lillan i ganska bra tid och sen däckade vi båda i sängen, vaknade till att hon gnydde lite och kom då på oss själva liggandes fullt påklädda ovanpå täcket :)

Idag har vi bara vart hemma, min mage bråkar. Vet inte om det är en släng av magsjuka eller vad det är. Kistan mår iaf inge vidare och magen krampar till och från, inge kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar