måndag 14 december 2009

Här har det varit dött!

Har varken haft tid eller lust till att blogga.

Igår jobbade jag ju, sen när jag kom hem gick Tuva och sov middag vääääldigt länge, så jag passade också på att sova ett par timmar. Sen när vi kvicknat till åkte vi till Niclas farmor och firade henne lite, hon fyllde nämligen år. Efter det åkte vi ut till Niclas föräldrar i Länna och blev bjudna på lite mat och fika, dom fick även lite hjälp med datorn eftersom den har krånglat lite.
Skulle ha bytt däck på bilen med, men det blev så sent så vi hoppade de. Niclas har istället varit ut och satt på vinterdäcken idag, nu är det ju lag på det för det är ju vinterväglag!


Idag har vi (jag och Tuva) varit på gränby med Angelica, kikade lite i affärer och handlade lite mat. Träffade på syster och Max också och fick skjuss hem som tur, handlade en del tunga saker så det hade blivit lite jobbigt att bära det hem.
Angelica följde även med hit hem efteråt, hon underhöll och lekte med Tuva, vilken dom både gillade verkade det som :)
Hon stannade även på mat, vi gjorde hemgjorde köttbullar, supersmarrigt!

Skjussade hem henne sen, men före det tog vi en tripp till macken för att fylla på luft i däcken, tog sin lilla tid innan vi fick till det och vi hann väl förfrysa ett par fingrar, men tillslut så, så vart det tillräckligt med luft i däcken ;)


Nu blir det film i soffan innan det blir sängen, imorn ska vi upp tidigt för att gå på julavslutning på öppna förskolan, Tuva ska vara världens sötaste lilla tomtenisse!!

1 kommentar:

  1. Tuva är underbar! Man kan inte inte gilla henne!
    och nu kan du fylla på luft i däcken själv till nästa gång! Glöm inte vantarna då bara!

    SvaraRadera