lördag 19 december 2009

herregud!

Sitter här helt vettskrämd, med hjärtat typ uppe i näsan och skakar för fullt. Såhär rädd har jag inte vart på länge!!

Niclas var ut med Ripton nyss, och mittemot oss här har det flyttat in en Shäfer, så hör jag några går i trapphuset och sen helt plötsligt hör jag hur hundar börja skälla, det blir bara värre och värre och låter som världens slagsmål.
Blir livrädd och tror direkt att det är den där "jävla shäfern" som mötte rippen och har flygit på honom.
Hinner knappt tänka förrens jag har kastat mig ut ur lägenheten och typ flygit ner för trapporna.
När jag kommer ner, ser jag niclas och rippen upptryckta i ett hörn och en tjej går ner med 2st terrier som tydligen är helt galna och vill på rippen, medans ripton typ inte säger ett knyst.
Ner kommer jag flygandes och typ skriker "vafan håller ni på med" innan jag ens har hunnit sett vad som pågår. Haha, hon lär ju ha undrat.
Men inte så konstigt, klockan är nästan 12 och det blir världens hundliv i trapphuset, lät fan nästan som ripton skulle vart sönderhuggen.

Nej herregud, han har iaf en mamma som bryr sig ;) För shit vad rädd jag blev!!!


Btw, så har det vart fest här hos grannen, vart liv hela kvällen hos dom som har den där festen. Niclas tänkte gå över och säga till dom att sänka när han kom tillbaka med ripton, men det behövdes inte. Securitas kom i samma veva och stängde festen, hihi!

Och till råga på det så har vi en galen unge som verkligen inte vill sova. Fast hon egentligen är super trött, så blir hon helt pigg och full av energi så fort man lägger ner henne i sängen. Har försökt med allt men det går inte, nu är hon ju verkligen uppe på barnförbjudna timmar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar