lördag 20 november 2010

Lördag kväll


Klockan är strax efter 21,00 och jag tänker hoppa i säng vilken sekund som helst.. är galet trött och ska upp mellan 05,00-05,30 imorn och iväg och jobba igen. Jobbade kväll i torsdags och igår och har sen jobbat dag idag och ska jobba dag imorn med. När man inte är van att jobba samt inte van att först jobba kväll och sen upp tidigt dagen efter och jobba dag.. så tar det ganska mycket på krafterna! För det var ju inte direkt så att man kom i säng i god tid igår efter ja jobbat. Så det blev ju inte många timmars sömn och sen har vi haft fullt upp hela dagen.

När jag kom hem så böt jag i stort sett bara om och satt upp håret och sen åkte vi iväg och åt en sen lunch på Kens.
Efter det in på biltema för spolarvätskan var helt slut samt att vindrutetorkarna har vart slut ett bra tag. Väl där så fick Tuva en egen vagn och hon körde rally, plockade i egna saker hon ville ha såsom en roller, och hade as kul! Undrar varför det heler biltema? För dom har ju verkligen allt där. Dom hade fått in bra mycket julsaker så vi köpte med oss lite nytt sånt hem.. längtar tills jag får julpynta nästa vecka!!
Och på tal om allt.. så har dom ju verkligen det. Dom har ju till och med ett väldigt stort utbud på leksaker till barn där så vi fick till och med med oss en julklapp till Tuva där i från. Visst, hon såg den nu.. men jag tror faktiskt redan hon glömt bort den :)
Nu är vi snart klara med julklapparna till Tuva, bara ett par saker kvar! Känns väldigt bra med tanke på det är nog den största utgiften vi har samt den som självklart få flest julklappar :)

Efter biltema åkte vi vidare till akkis och hälsade på farfar som ligger där igen! Han blev glad av att få sälskap.. men det är ju inte så kul för en annan att se honom må som han gör. Man vet inte riktigt vad man ska säga eller göra. Men jag hoppas verkligen du blir bättre snart farfar!

Efter akkis åkte vi upp till slottet och tittade på ljusshowen där. Sjuukt coolt och fint :) Allt ljus som Uppsala gjort är så fint och mysigt! Åker ju förbi en hel del ljus i jobbet och det gör verkligen den dystra, mörka kvällen så mycket piggare och finare!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar