torsdag 25 november 2010

Torsdag kväll

Besöket på närakuten gick bra. Tuva var sååååå duktig! Sist vi var där var allt mest pest och pina. Men idag, då satt hon helt blixt stilla, sa inte ett dugg och var så duktig och lät doktorn göra allt han ville. det enda hon "gjorde" var att hon hosta till och fick kvällning när han kolla och peta i halsen men det får ju vem som helst! Sen vinka hon så glatt och sa hejdå till han!
Jag som trodde hon skulle vara rädd och minnas från sist vi var där.

Vi fick iaf en ny hostmedicin utskriven så får vi se vilken av dom vi har vi tycker hjälper bäst. Vi ska ha svalt i sovrummet när hon sover och så ska hon få nässpray innan hon lägger sig.
Nu hoppas jag hostan ger med sig snart! För hennes sömn blir så orolig och när hon hostar i sömnen på dagis kan hon oftast inte somna om, och det resulterar ju i en väldigt trött tjej som blir kinkig.

Nåja! Får se om jag hinner blogga nå mer innan och i helgen. Har verkligen fullt upp! Massa jobb och när jag inte ska jobba är det massa annat som ska göras.
Men om det inte blir nå mer här, så får ni har en super helg!
Nu ska vi se på nån as äcklig skräckfilm, folk hade tydligen svimmat i biosalongen i USA. Så får se vad man får för mardrömmar. Kommer inte ihåg vad den hette men den handlade om nån mänsklig mask. Nått psyko som syr ihop människor.. låter ju lagom snubbig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar