söndag 19 april 2009

BarnvagnslösaJa för tillfället är vi barnvagnslösa. Köpte ju en Teutonia Fun med Fashion liggkorg i december. Sjukt snygg å fräsh å vi älskade den. Men då hade vi ju inte kommit på tanken att vi skulle flytta hit, och att vi skulle bo på tredje våningen och att det inte finns någon hiss. Om jag har vart ute å traskat med vagnen kan jag inte få upp vagnen till lägenheten, eller går gör det väl men skulle få kämpa ett tag genom alla trappor. skulle också vara sjukt jobbigt att koppla bort liggkorgen å bära upp den varje gång, tungt å bökigt! vill heller inte bära upp ungen bara ur vagnen å bära den så upp, för tänk om den t ex somnat å så ska jag lyfta upp den så den vaknar?
nej efter vi pratat igenom detta så förstår vi att det skulle bli alldeles för bökigt för mig. väldigt tråkigt eftersom vi gillade ju verkligen vagnen. så vi bestämmer oss för att försöka byta den till en annan vagn som vi kan ha en mjuklift i ist. eller att bara byta liggkorgen mot en mjuklift. 
Var till nallens igår å hörde om det fanns möjlighet att man skulle få byta, hon skulle höra med sina kollegor å höra av sig på måndag igen. vi ville ju veta nu eftersom det är en ganska paniksak eftersom ungen kan komma närsomhelst. så vi testar att lägga ut den på blocket så länge. den hinner vara ute 30min å sen börja folk höra av sig direkt. det trodde vi aldrig, trodde inte vi skulle bli av med den ens! men jodå ;)
så idag på förmiddagen var det några här och köpte den, så nu är vi barnvagnslösa.
men vi har fått tag på en annan vagn. en emmaljunga nitro röd, assnygg! får den imorgon förmiddag. så nu idag har jag å niclas vart runt i massa barnaffärer å så har vi köpt en svart mjuklift som vi ska ha till den sen även en toksnygg skötväska som vi ska ha till. 
trodde aldrig att det skulle lösa sig så snabbt. helgen har bara flytit på å vi har haft sån himla tur. trodde vi skulle förlora massa pengar men kan meddela att vi faktist tjänade över 1000lappen på det här. å då sålde vi Teutoniavagnen för 1000kr mindre än vi köpte den med. så ja, detta har vart en jävligt bra helg :)

1 kommentar:

  1. Oj de går fort (verkligen fort) när man lägger ut barnvagn på nätett. :) hoppas de löser sig med vagn och så.. Spännande när bebisen kommer..
    vilken v är du i nu?

    SvaraRadera