onsdag 22 april 2009

less på att vara gravid

ja nu får bebis mer än gärna komma!
nu är jag riktigt less på att vara gravid. allt är bara jobbigt numera. har blivit ännu mer täppt i näsan, har ju vart täppt genom hela graviditeten men så blev det lite bättre men nu har man panik om nätterna igen. igår hade jag sån jävla foglossning tror jag eller om det var för jag städat. kunde inte röra mig på kvällen, då ville jag bara skrika. gjorde så jävla ont i rygg/rumpa/höfter. när man ska sova  ligger man oskönt hur man än ligger, kan bara ligga på ena sidan en kort stund för sen gör det ont å man måste vända sig. å bara att vända sig till andra sidan är ju hur jobbigt å tungt som helst! 
sen inatt var jag omringad av 2 herrar som andades sjukt tungt å snarkade så höll på å bli tokig så tröck i öronproppar i öronen. å de funkade inte så länge heller, för då hör man ju sig själv så bra å jag andades så tungt, fick fan panik kändes som jag inte fick syre för bebis tryckte så mot lungorna. var nästan så jag tänkte gå upp å ringa förlossningen å säga att nu får dom fan sätta igång mig för jag kan inte andas, haha :p

nej nu är jag less på det här. nu får bebis ta å komma. jag vill gå ner i vikt, försöka bli fin å handla massa nya kläder!

1 kommentar:

  1. Jobbigt med foglossning, de hade jag med.. inge kul.. Jag gick också och väntade på att bebisen skulle komma så där i slutet.. de var jätte jobbigt att vänta.. Men den kommer snart iaf :)

    SvaraRadera