tisdag 28 april 2009

dagen tisdag

sitter å väntar på att niclas ska komma hem på lunch. verkar bli en väldigt sen lunch för honom, men hela stockholmsgänget är ju här så han kan inte smita när som helst!
ska gå å diska upp alldeles strax. sedan sortera tvätten i ikea påsar för å sedan springa ner å börja tvätta klockan 2.
tänkte sen om jag orkar ta mig till gränby å kika på lite kläder. måste hitta nått som jag kan ha på begravningen å även nått å ha på valborg. men är inte sugen på att springa i affärer, hittar aldrig ngt. man ser hemsk ut i allt numera. å att bara hitta nått stort som passar en tjockis som mig är svårt nog!
imorn ska jag äntligen slinga håret iaf, kanske till å med idag. hon skulle höra av sig om hon fick tid över i eftermiddag, men troligast är att det blir imorn. håret är så fult nu när solen har börjat bleka det. så nu ska det bli massa blonda slingor å sen får solen gärna bleka det ännu mer :)

1 kommentar:

  1. Fan Sara nu får du sluta, du är inte tjock.. Du är gravid och det är grymt snyggt :) Du får lägga upp lite bilder. Vill se allt du köper till bebis ju :) Kan du inte lägga upp lite bilder på hur lägenheten ser ut? Nyfiken i en strut typ, hihi. Måste även se till att träffas snart, kanske jobbigt när du har värsta jättemagen? Kan kasta in oss på ett fik en halv dag och trycka i oss kladdkakor, mums. Nu ska jag fortsätta jobba :) PUSS

    SvaraRadera