torsdag 23 april 2009


idag har jag tagit det lugnt hela dagen typ. var trött efter att haft Max här i 2 nätter, det brukar vara nog jobbigt att ha en snarkandes herre brevid sig men nu var jag ju omringad av 2st så man har sovit ganska oroligt :p
har vart väldigt fint väder idag. trodde inte det var så varmt ute som det var så jag satte på mig den vanliga jackan när jag skulle ut på promenix med rippen. höll på å svettas ihjäl, tog av mig jackan å bar den men var himla svettig ändå! skulle tydligen bli fint väder hela helgen, gud så skönt :)
trodde jag skulle få pengar från försäkringskassan först på måndag för havandeskapspenningen, har tydligen läst någonstans att jag skulle få den 26, men fick redan idag. så det var jävligt kul :) får lön på måndag för de några dagar jag jobbade förra månaden å framtida insättning hade kommit in redan idag å blev väldigt nöjd när jag såg vad jag skulle få med tanke på de några dagar jag jobbade. men pengar går ju alltid åt å speciellt nu när lill-pyret kommer snart. måste handla allt klart å det kommer ju gå åt en hel del pengar till den när den kommit med!

idag när niclas slutade så åkte vi iväg å skulle kika lite i barn butiker. fick reklamblad från barnenshus där dom hade rea på en skötbädd. köpte en grön fin sån, en feber-termometer, babyolja å sen en sån där grej man sätter upp i vagnen som bebisen ska kika på. var fina pingusar på den :)
efter det firade vi med lite kulglass, haha! riktigt mumsigt måste jag säga :)
imorn kommer syrran å max hit ännu en gång, mkt resor för henne blir det fram å tillbaka från östhammar till uppsala. vi ska iaf åka runt å kika i affärer å handla lite smått :) ska försöka få klart allt till bebis i helgen. är inte mkt alls kvar. typ blöjor å en mobil bara tror jag. sen är det lite smått till mig med. ska kolla lite på amnings-bhar. har fan ingen bh å ha längre, brösten vill bara ramla ut. å det känns dumt å köpa en vanlig bh nu när jag kommer behöva amningsbh när som helst.

idag blir det väldigt sen middag, blir nog troligtvis att vi beställer en pizza snart. niclas å hans pappa har en bekant här som ska köpa saaben så dom håller på å gör upp om den. skönt å få det gjort! trodde aldrig vi skulle bli av med den så snabbt!

2 kommentarer:

  1. Jaa ibland kan de ge en pengar lite tidigare.. :) såå det är ju skönt.. men den 26:e är på söndag så då brukar de alltid ta tors elller fredag före helgen. de är ju kanon bra ju.. =)

    Ha en trevlig kväll

    SvaraRadera
  2. nejfy, har fortfarande en kula på magen så den ska bort :D 5kg är inte så mycket :)

    SvaraRadera