tisdag 28 april 2009


blev inge gränby idag. hade ju tvätt-tid på eftermiddagen så hade inge kläder som jag kunde ha, bara tröjor som räcker till halva magen å magtröjor är väl inte mode nu direkt ;) och skulle inte kännas så hett om jag gick runt på gränby i mjukisbrallor och och stor mjukis-t-shirt som är niclas. nej då skulle jag skämmas ihjäl! även om det är världens skönaste klädesplagg att trava runt i :)
nej så det får bli gränby en sväng imorn ist, måste även fylla upp kyl å frys med käk så tar allt i samma veva. sen klockan 16,30 imorn blir det blonda slingor i håret, riktigt skönt att det äntligen ska bli av. hoppas bara det blir bra å att hormonerna inte gör så mitt hår blir helt missfärgat.

nu snart blire sjukhuset på tv, ska bädda fint och lägga i lakan i spjälsängen först. hoppas bara det inte blir en liten pojk nu, då får han bli lite bögig av sig eftersom vi har ett rosa spjälskydd å tänkte bädda med rosa lakan i nu :p
sen senare ikväll ska vi fixa klart skötbordet, montera på skötdelen å bädda till där. sen börjar äntligen allt bli klart :) bara kvar att packa väskorna, som jag sagt att jag ska göra länge nu men har ännu inte blivit av! får se om jag får tid för det ikväll.

1 kommentar:

  1. :) Hihi då får vi hoppas på en tjej då.. thihi.. kul att pyssla lite innan förlossningen.
    Bra att ta allt i samma veva i morrn istället =)

    SvaraRadera