måndag 6 april 2009


hatar när det går så långt mellan bloggningarna, orkar inte skriva sånna där långa inlägg. ännu argare blir jag på niclas som aldrig bloggar! fy på han!
helgen har varit blandade känslor. i lördags bestämde vi för att hitta på något med stoffe å sophie, blev att vi premiärgrillade, och oj vad gott det var! åkte ut till länna vid badet och satte oss på klipporna och grillade i solnedgången. har väl aldrig vart så gott å grilla! ripton hade askul och sprang och lekte hela tiden. när vi hade käkat upp hade solen hunnit gå ner å det blev kallt ganska snabbt så vi åkte in till stan igen. bestämde att vi skulle hem till stoffe å sophie och spela guitar hero. hann inte vara där så länge förrens jag fick ett väldigt dåligt besked, morfar hade somnat in. det hade gått alldels för långt och cancern hade spridit sig i hela magen så han hade inte kunnat överleva. ibland kan man verkligen bli så arg på läkare på hur dom behandlar äldre. han som vart till sjukhuset så många ggr och mått dåligt å inte kunnat äta. om dom bara kollat upp det lite tidigare så hade han kanske levt nu. utan han ska behöva ligga i kramper och bli medvetslös innan dom gör något, och då är det redan försent.

igår började vi dagen med tvätttid klockan 7 på morgonen, inge kul en söndag då man vill sova ut! sen åkte vi ut till huset och gjorde klart på gården, tror äntligen det börjar bli ett slut där ute nu! sen städade vi bilen och gjorde asfint i den och tvättade den sedan på utsidan. för er som inte vet så har vi köpt ny bil! hämtade den i fredags. en Vovlo v70 silvrig - 03 som bara gått 3000mil, knappt inkörd! så nu är vi verkligen svenssons! vi har ju iförsig flyttat från huset men iaf. så skönt med en stor bil så man kan ha hundburen i bakluckan och kunna få in barnvagn å få plats bra med bilbarnstol å allt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar