tisdag 21 april 2009

tisdag

så idag vare iaf tisdag. sov ganska bra inatt. har ju vart upp på toa flera ggr men mellan de har jag sovit mkt bättre än jag brukar!
kände mig inte så kry imorse å på förmiddagen, kände som jag höll på å bli mega förkyld, alldeles igensnorad i näsan å gick runt å slemma å hosta när jag var ute med rippen. när jag sen kom tillbaka la jag mig i soffan å var helt slut, kändes som jag inte sovit ett dugg inatt fast jag egentligen hade sovit bra, frös å svettades om vartannat med.
runt 2-tiden var jag tvungen att dra mig upp, var så himla skitigt här inne så måste städa för emma å max skulle komma hit. är barnvakt åt max nu för emma jobbar natt, han ska även sova här imorn.
så nu är det iaf rent å fräsht här inne. men eftersom man har 2 katter å en hund så är det väl alldeles hårigt imorn igen fast jag har dammtorkat precis överallt å både dammsugit å moppat golven idag. sånt kan verkligen göra mig tokig, förstår inte hur det kan bli hårigt så snabbt. äckligt som fan äre iaf!

nu känns det i kroppen iaf att man är gravid å att man har flugit runt å städat förfullt idag. har ont i varenda led i kroppen. när jag ställer mig upp å går vill jag typ bara skrika så ont det gör. känner mig som en gammal kärring!

1 kommentar:

  1. Man kan känna sig snuvig sista tiden man är gravid, de läste jag i en tidning när jag var gravid och så tokigt så blev jag de också. Så de är vanligt. men visst jag håller med jätte jobbigt.. hoppas de går över snart..

    SvaraRadera