söndag 19 april 2009

sommar

åh nu vill jag bara vara smal, ha bantat ner allt överflödigt fett och fått en fin kropp. vill bara handla massa nya snygga sommarkläder, finns ju så sjukt mkt snyggt. massa snygga jeans å hur många fina toppar å jackar å grejer som helst! känns som det är evigheter sen jag köpte nya kläder :S är helt ur mode! har hittat en assnygg figursydd vårjacka men om jag ska köpa den precis efter graviditeten kommer jag ju få köpa hur stor storlek som helst som sen kommer bli för stor när jag bantat ner mig. vet inte hur jag ska göra. får nog köpa lite för smått kanske å banta ner mig snabbt :P för man vill ju ha snygga våriga å somriga kläder i sommar!
måste köpa nya skor med, får ta å göra det direkt vid löning innan mina fötter sväller ännu mer så jag inte råkar köpa en storlek som kommer vara alldeles för stor sen ;)

3 kommentarer:

 1. Ja jag vet. så där tänkte jag med, att vänta med att köpa kläder och skor. Jag gick inte ner alla gravid kilon på än gång. Utan först 12 kg och sen resten (3kg) men jag är fortfarande inte nöjd med min kropp, så nu tränar jag :) åh man blir såå glad av att få träna..

  SvaraRadera
 2. I know, de är kuuul :D du borde börja skriva mer som dom gör, haha.. Lite mer bebis liksom :D

  jag vill ocksååååååååååå

  puss & kram

  SvaraRadera
 3. aa de förstår jag :) men du borde försöka :D
  hihi jag me, vi övar! haha ;p

  SvaraRadera