söndag 19 april 2009

Chokladmuffins på mcedonken!

mums ja! har blivit hel tokig i mc donalds choklad muffins, men dom är liiite för stora. får inte i sig hela direkt å man blir proppmätt. men såå goda dom är då ;) dock rätt dyra, 16kr för en.
har precis fikat lite å tryckt i mig en sån muffins så nu är jag riktigt mätt å belåten. kanske inte är så smart å äta sig mätt på en sån, men vafan, man är ju gravid ;)

i fredags kväll var vi över å kikade på film hos stoffe å sophie, kommer inte ihåg vad filmen hette men den var faktist helt okej :) hade inte så stora förväntingar för den men den var bra :)
sen igår kväll var det dom som kom hit, lagade middag och åt tillsammans. sedan kikade vi på två filmer och sa tack och hej strax efter 01,00. jag å niclas satt uppe till halv 3 å kikade på tv å mös lite i soffan. stackars rippen var helt slut. när vi sedan skulle gå å lägga oss gick han bara in å kastade sig i sin korg å somnade direkt :p
får be om ursäkt om mitt humör inte var på topp till en början av kvällen. men får hoppas att sophie kanske förstår å vet att karlar inte är dom generösaste jämt ;)

nu ska vi till nallens leksaker å kika lite. återkommer senare! tjo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar