lördag 17 april 2010

helg igen och dålig på att blogga..



Nu har vi en sån här underbar helg igen! Ingenting planerat, inga tider att passa.. bara vara hemma och njuta och umgås! Annars känns det som vi alltid har något planerat på helgerna.


Igår tog vi (jag och Tuvis) en promenad till syster och Max och hälsade på på dagen. När Niclas väl slutat kom han och hämtade upp oss och sen åkte vi och träffade Tuvas farmor och farfar. Vi skulle titta på överdrags kläder på Babyland men hittade inge bra där så vi gick till Lindex istället och där fick Tuva en super fin jacka med överdrags byxor till från farmor och farfar!
Efter de åkte vi till gränby c och handlade lite vin och sen lite senare kom Angelica över.. vi drack lite vin, tittade på tv och hade det mysigt :) Efter ett tag blev vi alla dundertrötta och Angeliva begav sig hem runt 00.00. Jag och Niclas fick då för oss att vi skulle slå på en film men tror nog inte det tog lång tid innan vi båda somnade i soffan.. för någon timme senare vaknade vi upp i soffan och var nog lika förvirrad båda två av tröttheten :p



En som var lite trött igår morse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar