söndag 25 april 2010

underbar helg!

Oj vilken helg! Vi har verkligen gjort massor känns det som.. tänker inte gå in på det så mycket just nu.. är trött och orkar inte skriva så mycket!

Men vi har iaf haft det underbart! Massa skoj och massa familjemys :)

I fredags kväll umgicks jag lite med Petra, igår åkte vi eckerölinjen allihopa (jag, Niclas och Tuvis), Petra och hennes vänner (Frida, Sabine och Elin) åkte också eckerölinjen så vi umgicks lite med dom med.. det var ju superfint väder igår så var riktigt fint där ute på sjön. En grym sak vi såg var att på ett ställe på havet så var det massa isblock och små isberg som flöt runt.. var riktigt coolt och fint. Vi tog lite bilder på det som jag kanske lägger upp senare.


Idag har vi hunnit med väldigt mycket! Började dagen ganska sent.. vi tog det lugnt, tvättade lite och åt frukost ute på balkongen! När Tuva sen skulle sova sin förmiddags lur så slog vi på en film och skulle ta det lite lugnt. Vi båda somnade och 3,5 timme senare vaknar Tuva. Helt sjukt länge hon sov.. hon brukar sova ungefär max 2 timmar annars.. men antar att hon var trött från gårdagen.

Efter en sen lunch så gick vi ut på en promenad.. riktigt skönt väder det var idag, blåste typ ingenting heller!
Vi ringde Petra och gick förbi henne och hälsade på i hennes nya lägenhet. Riktigt läcker var den/kommer den att bli. Förstår inte hur hon har orkat och haft tid att göra allt.. riktigt händig är vad hon är iaf :)

När vi sen kom hem igen stannade vi kvar här nere på gården och grillade.. sjukt gott vart de!

Efter middagen fick vi något ryck och började möblera om i sovrummet.. efter några ändringar och en klocka som tickat alldeles för snabbt fick vi till det sjukt bra!!
Rummet känns mycket större, vi fick mycket mer yta och Tuva fick dessutom en lekplats i sovrummet. Så nu är det dessutom mycket mer plats i vardagsrummet.. nu har hon bara alla sina bilar och gå-vagnar i vardagsrummet.
När vi ändå höll på så gjorde vi om lite i hallen.. så nu känns även den mycket större, fick så mycket mer yta överallt!

För er som vart här vet ju att vi bor ganska litet och nu när Tuva börjar bli äldre och får mer och mer leksaker så har det bara blivit ännu trängre. Men nu så.. nu kan vi bo här ett tag till ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar